Kakovost

Upravljanje s kakovostjo je eden ključnih dejavnikov doseganja poslovnih ciljev in uresničevanja Rudisove vizije. S sistemskimi rešitvami in njihovim doslednim uresničevanjem v vseh poslovnih procesih podjetje zagotavlja tudi dolgoročno zadovoljstvo svojih poslovnih partnerjev.

Rudis izvaja Politiko vodenja kakovosti v sinergiji s Politiko ravnanja okolja ter Politiko varnosti in zdravja pri delu.

  Poslovanje Rudisa je usklajeno z zahtevami mednarodnih standardov:

 

Certifikat kakovosti je družba pridobila v letu 1997, preostala certifikata pa je pridobila v letu 2006. Področje certificiranja obsega projektiranje, svetovanje in gradnjo objektov na področjih energetike, ekologije in industrije.   Učinkovitost sistemov preverja certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification, v podjetju pa učinkovitost sistemov preverjajo z notranjimi presojami in vodstvenimi pregledi.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?