Podpis pogodbe za Zasavski podjetniški inkubator

Direktor projektov firme RUDIS d.o.o. Trbovlje Samo Kreže in županja Občine Trbovlje Jasna Gabrič sta 12. maja podpisala pogodbo za izgradnjo Zasavskega podjetniškega inkubatorja

Trbovlje bodo dobile nov Zasavski podjetniški inkubator, ki bo v celoti v javni lasti. Tako bo občina lažje uresničevala svoje cilje na področju čim boljše podpore podjetnikom v regiji. Zasavski podjetniški inkubator bo omogočal dvig števila novonastalih podjetij in povečal možnost preživetja podjetij v zgodnjih fazah razvoja.

Objekt,  z zazidano površino 504,8 m2, bo montažne konstrukcije.

V pritličju bo glavni vhod s stopniščem in sanitarnimi prostori in prostor namenjen proizvodnji dejavnosti s CNC stroji ter varjenju različnih materialov.

V prvi etaži pa bodo pisarne, sejna soba, čajna kuhinja, garderobi s kopalnico in sanitarijami. Zunanja ureditev ostaja obstoječa, s parkirnimi površinami in manipulacijskimi površinami poleg objekta.

Objekt bo predan namenu v decembru 2021.

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?