Strojna oprema odra SNG Opera in balet Ljubljana

Po izvedbi prve faze strojne opreme odra v letu 2010 je Rudis z naročnikom Ministrstvo za kulturo podpisal pogodbo še za izvedbo druge faze, namenjene nadgradnji strojne opreme odra. Dela prve faze so obsegala projektiranje, dobavo in montažo opreme orkestrske jame, pododrja, nadodrja in zaodrja ter sistem krmiljenja. Druga faza pa je obsegala izvedbo štirih odrskih pogrezal, ki Operi omogočajo transport scenske opreme in nastope iz pododrja, ter dodatno vgradnjo vlakov v nadodrju, vključno z elektrifikacijo portalnega mostu.

Pri izvedbi obeh faz pogodbenih del se je izvedlo tudi šolanje uporabnikovega osebja za rokovanje z opremo in njeno upravljanje ter enoletno poskusno obratovanje. Oprema Operi omogoča pripravo najsodobnejših scen in izvedbo vseh vrst predstav.

Naročnik:
Vlada RS, Ministrstvo za kulturo RS
Zgrajeno:
2011
Obseg del:

Izdelava projektne in delavniške dokumentacije, dobava in montaža strojne opreme odra - 1. in 2. faza, odrska pogrezala, orkestrska jama, pododrje, nadodrje in zaodrje, elektrifikacija portalnega mostu, krmiljenje, zagoni in nastavitve opreme, usposabljanje uporabnikovega osebja, enoletno poskusno obratovanje.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.
Sprejmi piškotke Zavrni piškotke Kaj so piškotki?