Rudis bo izvajal razširitev toplifikacije KS Lokovica

Župan Občine Šoštanj in generalni direktor Rudisa sta dne 22. oktobra 2014 podpisala pogodbo za izgradnjo vročevoda Lokovica

Daljinsko ogrevanje ni samo udobna in stabilna rešitev ogrevanja naših bivalnih prostorov, temveč je hkrati tudi okolju prijazen način ogrevanja, saj se zmanjšajo nekontrolirani izpusti škodljivih snovi v našem bivalnem okolju, ki ga povzročajo individualna kurišča.   Teh dejstev se dobro zavedajo tudi v Občini Šoštanj, ki bo razširila sistem daljinskega ogrevanja na področju KS Lokovica.   Za izvedbo del je bil kot najugodnejši ponudnik izbran RUDIS.

Kot tehnično najustreznejši pa je bil izbran dvocevni sistem predizoliranih fleksibilnih cevi temperaturnega režima 110/650C in nazivnega tlaka 10 barov.   Takšen sistem omogoča posameznemu uporabniku lastno toplotno regulacijo in celoletno ogrevanje bivalnih prostorov ter pripravo tople sanitarne vode.   RUDIS bo pričel z izvedbo del še v tem mesecu in jih zaključil do sredine poletja naslednjega leta.

 
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?