Rudis sodeluje na Mednarodnem sejmu "ICCI 2013" v Turčiji

Od 24 – 26 aprila 2013 Rudis sodeluje na mednarodnem energetskem dogodku »Energy and Environment Fair and Conference«, ki poteka  v Istanbulu v Turčiji.

Tehnologija čiščenja dimnih plinov na velikih termoenergetskih objektih je najpomembnejša tehnologija Rudisa. Na razstavnem prostoru Rudis predstavlja model naprave za razžveplanje dimnih plinov, kakršno gradi na novem, 600 MW bloku v Termoelektrani Šoštanj v Sloveniji.

Smo v Hali 9, razstavni prostor F-107, Istanbul Expo Center.

Delovanje naprave je na modelu predstavnik Rudisa, g. Tomaž Jazbec, ob otvoritvi sejma predstavil tudi ministru za energetiko in naravne vire Turčije, g. Tanerju Yildizu. Sejem in konferenca ICCI 2013 je najpomembnejši energetski dogodek v Turčiji.[/levi]

Na konferenci bodo predstavljeni najnovejši trendi in razvoj na svetovnem energetskem sektorju in v Turčiji.  Prireditev poteka že od leta 1994 dalje, vsakokrat pa sodeluje približno 14.000 domačih in tujih udeležencev. Udeležba na sejmu je odlična priložnost za predstavitev našega znanja, tehnologij in referenčnih projektov in s tem postavitev temeljev za nove poslovne priložnosti.   Rudisov lokalni partner MAKROM Consultancy & Representation iz Ankare je naša podporna točka za vstop na hitro razvijajoče se turško tržišče.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?