RUDIS zaključil energetsko prenovo Splošne bolnišnice Trbovlje

Dne 25.10.2019 je potekala slovesnost ob zaključku del energetske sanacije treh stavb Splošne bolnišnice Trbovlje

Projekt je obsegal prenovo bolnišnične stavbe, upravne stavbe in stare pediatrične stavbe, vrednost izvedenih del pa je znašala 2,4 milijona evrov.

Z energetsko sanacijo bolnišničnih stavb, v okviru katere se je energetsko obnovilo 9.260 kvadratnih metrov skupne tlorisne površine, se je doseglo zmanjšanje porabe primarne energije v stavbah, poenostavilo obratovanje in vzdrževanje ter zmanjšalo obratovalne in vzdrževalne stroške stavb.

Energetska sanacija treh stavb Splošne bolnišnice Trbovlje je bil tudi pilotni projekt Transparency International Slovenija. Cilj pakta integritete je državljanom čim bolj omogočiti vpogled v porabo javnih sredstev in javne investicije in zagotoviti čim bolj smotrno in pregledno porabo davkoplačevalskih sredstev. Transparency International Slovenija ocenjuje, da je bila energetska sanacija v SB Trbovlje  »dobro voden projekt, sodelovanje pa korektno«.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?