Kakovost

V družbi RUDIS d.o.o. Trbovlje poslujemo skladno z zahtevami mednarodnih standardov sistema vodenja kakovosti, ravnanja z okoljem ter varnosti in zdravja pri delu. Politika družbe ustreza naši vrsti in obsegu poslovanja ter je osnova za postavitev vsakoletnih ciljev.

Pri poslovanju stremimo k izpolnjevanju zahtev in pričakovanj naših naročnikov, zaposlenih, lastnikov, dobaviteljev in ostale zainteresirane javnosti. Pri delovanju na stalnih in začasnih lokacijah (gradbiščih) upoštevamo zakonske zahteve in načela sistemov vodenja, ki smo jih integrirali v nam lasten poslovni model. Objekte načrtujemo in gradimo tako, da vgrajujemo kakovostne in skladne proizvode ter materiale, ob upoštevanju vseh okoljskih zahtev ter varnosti in zdravja pri delu v času gradnje in uporabe objekta.

Pri delovanju na stalnih in začasnih lokacijah (gradbiščih) upoštevamo zakonske zahteve in načela sistemov vodenja, ki smo jih integrirali v nam lasten poslovni model:

 

Certifikat kakovosti je družba pridobila v letu 1997, preostala certifikata pa je pridobila v letu 2006. V letu 2018 smo prenovili vse sisteme poslovanja in jih povezali s skupnim poslovnikom vodenja družbe. Pri prenovi smo upoštevali zahteve novih izdaj standardov ISO 9001 in ISO 14001 ter izvedli celovit procesni pristop s pravočasnim prepoznavanjem tveganj in ukrepanji, kar na dolgi rok omogoča ustrezno delovanja družbe.

Naše delovanje nenehno spremljamo, merimo, analiziramo in sprejemamo korektive ukrepe s ciljem, da nenehno izboljšujemo kakovost naših storitev in poslovanja družbe kot celote.

Pomemben poudarek je predvsem na pravočasnem prepoznavanju in obvladovanju tveganj na vseh ravneh poslovanja in pravočasno odkrivanje priložnosti za poslovanje in razvoj družbe.

Doseganje kakovosti naših proizvodov in storitev ob nenehni skrbi za čim manjše vplive na okolje, varnost in zdravje pri delu, kot tudi promocija zdravja zaposlenih, je naše stalno vodilo.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?